Vi har brug for din vælgererklæring for at kunne stille op.Den grønne SLU miljøtrold

Giv os din vælgererklæring - Klik her

Bliv medlem af partiet eller stil på - Klik her

Velkommen til partiet Se Lige Ud.

Vores overordnet mål er at gøre Danmark til et bedre sted at være, leve og arbejde i. Det vil vi gøre med 4 mærkesager.

Dette parti er skabt da vi er nogle personer der er trætte af den politikerlede der er kommet i vores land, og nu har vi fået nok. Det er på tide, at landet ledes af almindelige mennesker, som ved hvordan tingene fungerer i den virkelige verden.

Denne forandring skal ske ved, at man som leder af dette land går forrest i kampen som et godt eksempel, og ligestiller sig selv med folket på alle områder. 

Under valgkampen var det vigtigste tema miljøet, men hvordan er det vores nye regeringsparti socialdemokraterne opførte sig? De delte roser ud som kostede miljøet 5kg CO2 pr. rose. Det er dårlig ledelsesstil.

En anden måde at vise hvor de folkevalgte fejler, er omfartsvejen der var ved at komme i Mariager. Den kom kun på tale pga. "bytte bytte købmand". Men det værste var tavsheden fra de andre blå partier, der ikke blandede sig, før end at lang tids dokumentation kunne vise, at det ikke gav mening. Det er håbløst, at man spilder pengene på denne måde. Så er det klart, at vi mangler penge i samfundet.

Vi vil kæmpe for det arbejdende folk på gulvet og den sunde fornuft. Med dette mener vi alle de som arbejder i almindelige jobs som fx. pædagogen, sygeplejersken, slagterimedarbejderen osv.

Der er alt for mange regler, for lidt tillid, og vi mener at det offentlige kan ledes bedre. Det er på tide, at vi får tilliden tilbage og fjerner de regler der ikke giver mening. Det siger alle partier allerede, men der sker ikke noget. Det vil vi gerne gøre op med. Vi vil bevæge os ud i virkeligheden og undersøge, hvor det kan gøres bedre. 

Vores 4 mærkesager er :

  1. Politikerlede skal bekæmpes ved at få almindelige arbejdende mennesker ind i folketinget samt mere åbenhed om hvad de laver, regnskaber, møder, mails osv.
  2. Vi skal tage ansvar i udlændinge og integrationsdebatten.
  3. Vi vil være et parti for og af "folk på gulvet".
  4. Miljøet skal redes - sæt i gang nu med alt der er muligt, ikke kun det der er populært bland vælgerne.

Derudover skal der investeres i ældre sektoren, således de ældre får en god alderdom: Specielt de som kræver plejehjem eller hjælp til ægtefælle. Det er forkert at folk der har bygget vores land op, ikke kan få lov at puste ud og nyde de sidste år af deres liv. Flere plejehjem og bedre hospitalsophold  er nogle af de vigtige ting.

Vores primære fokus vi vil arbejde med, er de 4 punkter. Hvis vi kommer ind, er det med 4 mandater. Med 4 mandater kan vi ikke gå i dybden med EU og andre spændende emner, dette vil vi overlade til den blok der vinder valget og koncentrere os om vores 4 mærkesager. Vi vil selvfølgelig repræsentere de værdier skrevet på siden under politiske visioner.  

Vi der stemmes ind, vil deltage på skift rundt omkring i systemet i de forskellige jobs for at se og mærke hvad virker, hvad virker ikke.

Vi vil føre en miljøvenlig valgkamp. Vi vil ikke bruge skilte og andre miljøbelastende ting i en valgkamp. Det vil koste stemmer, men vi vil gå forrest med det gode eksempel. Hvis ikke vi kan blive valgt ind ved at fortælle om vores visioner inden næste folketingsvalg, så er vi ikke gode nok.

Vi tror, at det er på tide med dette parti. Vi vil gerne forsøge at gøre en forskel. Hvis du lige som os er træt af den måde politikerne styre vores land, har vi brug for dig.

Vores mål er at gøre en forskel og at gøre Danmark til et bedre sted at være, leve og arbejde. At få politikerne til at tage ansvar og gå forrest, og vi vil gerne have dig med.

Læs mere om vores visioner og værdier mm. her på siden.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er på tide, at vi der arbejder kommer ind i folketinget og bliver en del af folkestyret.

Læs mere om :

Åbenhed i politik,

Arbejdsløs – drop klapjagten,

Grøn valgkamp,

Miljø

Udlændinge og integration

  • Oprettet den .

© Compyright 2019 - Partiet Se Lige Ud - Et parti der arbejder for og med folket - CVR 40809953

Vores GDPR politik - Partiets vedtægter

Vi bruger cookies til egen statistik.
Ok