Vi har brug for din vælgererklæring for at kunne stille op.Den grønne SLU miljøtrold

Giv os din vælgererklæring - Klik her

Bliv medlem af partiet eller stil på - Klik her

Kommunal- og folketingspolitikere bør sygemeldes på lige fod med folket - Pamperi?

Hvis du er kommunalpolitikere eller folketingspolitikere skal du ikke godtgøre hvorfor du sygemelder sig. Men det skal folket "på gulvet". Hvorfor er der denne forskel?

En kommunalpolitiker eller folketingspolitikere skal ikke fremlægge nogen dokumentation eller lægeerklæring. De skal ikke til møde i kommunens jobcenter eller oplyse hvornår de forventer at komme tilbage.

et eksempel: "Ninna Hedeager Olsen kan ifølge reglerne opretholde sin sygemelding med fuld borgmesterløn på 102.931 kroner om måneden i ni måneder uden modkrav."

Samtidig har Enhedslisten (pamperi) sørget for en større regning til folket citat "Udgiften for Københavns Kommunes borgere i forbindelse med sygemelding er samtidig blevet fordoblet. Enhedslisten København har nemlig valgt at udpege en stedfortræder for Ninna Hedeager Olsen. Karina Vestergård Madsen (EL) har som vikar ret til samme løn og vilkår som den siddende borgmester. Enhedslisten København kunne dog have undgået dobbeltløn ved at udnævne Karina Vestergård Madsen til teknik- og miljøborgmester i stedet."

Læs BTs artikel her : https://www.bt.dk/politik/borgmester-sygemeldt-med-fuld-loen-paa-fjerde-maaned

Opfølgning på artiklen : https://www.bt.dk/politik/undrer-sig-over-ninna-hedeager-olsen-ikke-vaerdigt

Efterfølgende blev Pernille spurgt ind til sygemeldlingen. Vil Pernille diskutere en sygemelding der koster skatteborgere mange penge ? En lille "månedsløn på knap 90.000 kroner"?

Nej ikke rigtigt.

Pernille siger "Kunne man kræve en lægeerklæring ved sygemelding? Ja, det kunne man godt. Men det er svært, når vi som politikere ikke har en chef, som andre har."

Altså, at de er bedre stillet end alle os andre, da de ingen chef har og dermed kan gøre som de vil...

Pernille fortsætter "Vi er folkevalgte. Er der nogen, der har en god løsning på det, så er jeg villig til at diskutere det, siger Skipper."

VI har løsningen Pernille. Følg samme regler som os andre, og stil samme krav. Da det er folket der betaler må en sygemelding offentliggøres til folket, der betaler gildet.

https://www.bt.dk/politik/pernille-skipper-naegter-at-tale-om-sygemeldt-borgmester

  • Oprettet den .

© Compyright 2019 - Partiet Se Lige Ud - Et parti der arbejder for og med folket - CVR 40809953

Vores GDPR politik - Partiets vedtægter

Vi bruger cookies til egen statistik.
Ok