Vi har brug for din vælgererklæring for at kunne stille op.Den grønne SLU miljøtrold

Giv os din vælgererklæring - Klik her

Bliv medlem af partiet eller stil på - Klik her

Om partiet

Vi er 6 personer, som gerne ser en ændring i vores politiske system. Derfor har vi oprettet partiet "Se Lige Ud". Partiets formand er Stefan Granholm, der kom til verden i 1979. De 5 andre personer ønsker ikke at komme frem, da de primært støtter ideen, og virker som sparring frem til vi får vælgererklæringer nok.

Hvis vi bliver opstillingsparat trækker de sig og sammen med medlemmerne skal vi starte organisationen op. Vi vil organisere dette parti og lade folk, som arbejder "på gulvet" komme frem og hjælpe partiet med at vokse og udvikle sig. Vi er et dynamisk parti og vil udvikle os sammen med vores medlemmer ud fra vores værdier.

Partiformanden er uddannet pædagog og stoppede sit pædagogiske arbejde efter, at pædagogiske planer blev erstattet af spareplaner. Mere præcist, skete det, da den sidste borger han var ansat ved - en handikappet person - kommunen trak hjem for at spare penge, blev placeret på den tunge demensafdeling i Hadsten. Stefan tog ansvaret, og da personen desværre forlod denne jord, var det umuligt at blive i faget og bevare den faglige stolthed og glæde ved arbejdet.  Han blev herefter selvstændig butiksejer.

Nu vil Stefan gerne gøre Danmark til et bedre sted at være, leve og arbejde i. 

Hvem er de 5 andre ?

De 5 andre personer er venner og bekendte af partiformanden som fungerer som en reflektionsgruppe hvor vi vender tanker ideer og andre ting. De ønsker ikke at være politikere eller andet. De støtter Stefan i at starte dette parti og stopper når partiet har vælgererklæringer nok.

  • Oprettet den .

© Compyright 2019 - Partiet Se Lige Ud - Et parti der arbejder for og med folket - CVR 40809953

Vores GDPR politik - Partiets vedtægter

Vi bruger cookies til egen statistik.
Ok