Vi har brug for din vælgererklæring for at kunne stille op.Den grønne SLU miljøtrold

Giv os din vælgererklæring - Klik her

Bliv medlem af partiet eller stil på - Klik her

Vi skal bremse den kreative og vildledende markedsføring

Vi går ind for mere kontrol og straf med firmaer der fusker og går over grænsen på at sælge ting på falsk og for kreativt grundlag, samt bekæmpe bindingsperioder for at øge konkurrencen bl.a. ved at holde ledelse personlige økonomisk ansvar ved misbrug og brud på regler.

Helt konkret ønsker vi at alle der vil sælge skal ringe fra et specielt nummer på fx 9 tal, så man kan se det er en sælger og hvor de er fra. Disse numre skal der ansøges om således der er en kontrol med dem. Alle samtaler skal båndes således kunder altid kan klage over forkert vejledning.

ALLE andre der sælger gennem almindelige numre, er ugyldige.

Alle tlf. numre der sælges i Danmark SKAL verificeres således der ikke kan oprettes falske numre mm.

Det skal ligeledes være muligt at blokerer for udenlandske indgående opkald samt et register der kan blokere numre ved misbrug.

Dette er et MEGET kort oplæg, det er bredt og meget mere kompleks, men det er på tide at lukke disse alt for kreative metoder ned. Det er for nemt at snyde og fuske folk samt firmaer.

Målet med dette forslag er der skal mere almindelig sund fornuft ind i reklame og salgs branchen. Branchen er ved at blive for kreative og mange vildledes dagligt.

  • Oprettet den .

© Compyright 2019 - Partiet Se Lige Ud - Et parti der arbejder for og med folket - CVR 40809953

Vores GDPR politik - Partiets vedtægter

Vi bruger cookies til egen statistik.
Ok